суботу, 6 червня 2020 р.

Добра путь, книго!


Шановні читачі блогу!

З приємністю представляю вам друкований первісток свого багаторічного краєзнавчого доробку – книгу історико-краєзнавчих розвідок у минувшину рідного Радомишля «Місто з глибини віків», що нещодавно побачила світ у житомирському видавництві «Бук-Друк» (Видавець О.О.Євенок). 

  
Ви мали змогу ознайомитися з багатьма із цих досліджень на сторінках цього блогу, в Радомишльській райгазеті «Зоря Полісся» та в інших виданнях, а тепер до вашої уваги їх оновлена й доповнена книжкова версія, притому ряд публікацій друкуються вперше.
Дякую всім, хто надихав, сприяв і підтримував видання книжки, – моїм рідним, колегам, однодумцям, тим, хто допомагає у краєзнавчих пошуках. Особлива вдячність депутату обласної ради Миколі Григоровичу та його помічникові Василеві Забігайлу, обласним владним структурам, що спонукали до втілення задумів у реальність.
Позаяк перепрошую майбутніх читачів за певні недоліки – коректурні, технічні, орфографічні, що, на жаль, лишилися непоміченими при підготовці видання до друку. Втім маю сподівання, що вийде й продовження, де подібних огріхів вдасться уникнути, адже до книжки увійшло лише 77 розповідей з кількох сотень, які маю в доробку, притому досліджуються нові теми з нашої давнини, наразі готуються і творяться нові краєзнавчі публікації. Тож – хай далі буде.
І добра путь тобі, книго!



5 червня 2020 р. книги місцевих авторів, що їх було видано у 2019-му коштом обласного бюджету, презентувалися в Житомирській обласній раді. Усі презентовані видання поповнять бібліотечні фонди області.













Немає коментарів:

Дописати коментар